Χωρίς σκορ τελείωσε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό

Από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ




Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Super League. Το 0-0 άφησε σίγουρα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για να σωθούν. Οι παίκτες του Χάβου είχαν δοκάρι στο 52′ με τον Λουσέρο.

Χωρίς καμία σημαντική ευκαιρία πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην εστία του Κνετ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και οι φάσεις αρκετές. Στο 52′ ο Λουσέρο εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Μακέντα έβγαλε την σέντρα ο Χατζηγιοβάννης έκανε το σουτ, αλλά ο Σανιά έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 61′ ο Γιόχανσον, μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Μακέντα έκανε το σουτ, αλλά ο Λουσέρο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διούδης νίκησε σε τετ α τετ τον Ντίας, κρατώντας το 0-0.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κάρτες: Ρομάν, Τσιγγάρας, Λιάβας – Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Κουρμπέλης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μπαΐροβιτς (82′ Ντουάρτε), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Λιάβας, Ταχάρ, Ρομάν (62′ Φυτόπουλος), Ντάλσιο (46′ Αριγίμπι), Ντίαζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Δώνης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (64′ Περέα), Κολοβός (77′ Μόλο), Μακέντα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο 0 – 0 έμειναν Αστέρας και Βόλος: Κακό παιχνίδι, έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: