Χάρη στον Τζούλιαν Ασάνζ ζητάει η Πάμελα Αντερσον από τον Ντόναλντ Τραμπ

File Photo: «Θα σας θυμούνται για πάντα ως πρωταθλητή», γράφει στον Τραμπ η Πάμελα Αντερσον. EPA, CHRISTOPHE PETIT TESSON
Με ανοιχτή της επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η Πάμελα Άντερσον ζητεί τη χορήγηση χάριτος στον Τζούλιαν Ασάνζ.

Το διάσημο φωτομοντέλο γράφει: «Εάν προχωρούσατε σε απονομή χάριτος στον Τζούλιαν Ασάνζ και δεν επιτρέπατε το νομικό προηγούμενο της έκδοσης δημοσιογράφου που δημοσιεύει στοιχεία και μία ζωή υπό βασανιστήρια, τότε οι άνθρωποι θα χαιρέτιζαν την ενέργειά σας».

Και προσθέτει: «Θα σας θυμούνται για πάντα ως τον πρωταθλητή που έμελλε να είστε και ο λαός θα σας επαινούσε πραγματικά για μια τέτοια χειρονομία. Θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως κληρονομιά σας στον κόσμο και οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να εξαπατηθούν ποτέ ξανά».

Η Άντερσον εγκωμιάζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, εξυμνώντας τη σχέση του με τη Μελάνια και την επικράτησή του έναντι της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

«Πάντα εμπνέομαι και ενθαρρύνομαι, όταν βλέπω τη σπουδαία δουλειά που και οι δύο έχετε επιτύχει κατά την περίοδό σας ως το ηγετικό ζευγάρι» έγραψε η Άντερσον.

«Η ακεραιότητα ήταν σίγουρα το βασικό στοιχείο που νίκησε τη Χίλαρι και έφερε στον κόσμο αυτό το σπουδαίο ζευγάρι» προσθέτει.

Η Πάμελα Άντερσον είναι στενή φίλη του Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο υποστηρίζει ένθερμα.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks κατηγορείται για κατασκοπεία από την Ουάσινγκτον, κρατείται στη Βρετανία και απειλείται με έκδοση στις ΗΠΑ.

Η ακροαματική διαδικασία στην οποία θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσής του έχει οριστεί να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020.

Οι περισσότερες από τις κατηγορίες σχετίζονται με την κατοχή και την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών από τον ιστότοπο WikiLeaks, όπου το 2010 δημοσιεύτηκαν εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικά και διπλωματικά έγγραφα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αξιωματικός της Λεγεώνας της Τιμής ο Ralph Lauren με παράσημο από τον Εμανουέλ Μακρόν

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal