Απαντήσεις Προέδρου Αναστασιάδη σε γγ ΑΚΕΛ, στον Ακιντζί και για πολιτογραφήσεις

File Photo: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. ΚΥΠΕ, STAVROS KONIOTIS




Απάντηση στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, τις δηλώσεις του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και στο θέμα των πολιτογραφήσεων, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου και αναχωρώντας για το συνέδριο του Economist.
«Δεν θα ασχοληθώ με τις τοξικές δηλώσεις που ο κ. Κυπριανού την επομένη του Γκραν Μοντανά μέχρι και σήμερα προβαίνει», ήταν η απάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη στην ακύρωση της συνάντησης εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ.

Σε σχέση με τις δηλώσεις του κ. Ακιντζί, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν λέει ακριβώς τι έγινε στις 9 Αυγούστου και ειδικά με τους όρους αναφοράς, είπε ότι το αφήγημα της 9ης Αυγούστου έγινε γνωστό τόσο από τον κ. Ακιντζί όσο και από τον ίδιο στην κ. Λουτ και γι’ αυτό η κ. Λουτ ετοίμασε την πρώτη σύντομη κοινή δήλωση που κινείτο μέσα σε όσα είχαν συμφωνηθεί.

Όσον αφορά τις πολιτογραφήσεις, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε κατηγορηματικά ότι όσοι πήραν υπηκοότητα κατά παράβαση των αυστηρών κριτηρίων, θα τους αφαιρεθεί το συντομότερο δυνατό.

ΚΥΠΕ/Θωμάς Κεττένης/ΡΑΓ/ΓΧΡ

Συνάντηση Αναστασιάδη-Περδίκη: Νομοσχέδια, ΑΟΖ, Κυπριακό και Αμμόχωστος στο επίκεντρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: