Μεγάλη νίκη του Δικεφάλου: Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και πάτησε την κορυφή

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ΓΙΟΣΙΠ ΜΙΣΙΤΣ (Κ) πανηγυρίζει το γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΟΦΗ- Ξάνθη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο Ηράκλειο, Κρήτης, Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Σπουδαίο «διπλό», σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, πήρε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μίσιτς στο 56′.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά «έπεσε πάνω» στον εξαιρετικό Σωτηρίου. Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον ΟΦΗ στην πρώτη απώλεια βαθμών στην Κρήτη και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι επιθετικά και ήθελε να επιβάλει το ρυθμό του. Από την άλλη, όμως, ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι μια άκρως επιθετική ομάδα. Ο «δικέφαλος του βορρά» πάντως, δημιούργησε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό Σωτηρίου. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών είπε αρχικά «όχι» στον Λημνιό στο 22′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί. Στο 37′ ο Σωτηρίου έσωσε ξανά την ομάδα του, καθώς απομάκρυνε το σουτ του Μπίσεσβαρ.

Στην επανάληψη ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 56′ οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Λημνιός βρήκε τον Μίσιτς και με σουτ έξω από την περιοχή ο Κροάτης έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 77′ ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον εξαιρετικό Σωτηρίου και παρέμεινε το 0-1. Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε και ο ΠΑΟΚ πήρε την σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κάρτες: Σεμέντο, Κοροβέσης, Γιαννούλης – Μάτος, Ελ Καντουρί, Ινγκασον, Γιαννούλης

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής (82′ Στάικος), Νέιρα, Τσιλιανίδης (83′ Φερέιρα), Ναμπί (73′ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, Δ. Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (78′ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87′ Εσίτι), Σφιντέρσκι (73′ Άκπομ)

Κύπελλο Ελλάδος: Απέκλεισε και τον ΠΑΟΚ ο “Διαγόρας”, ήττα σοκ για Δικέφαλο του Βορρά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: