Βρετανοί: Επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα δεκάδες φορές και έγιναν Πρέσβειρες Τουρισμού

Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε τους Βρετανούς με την ανώτατη διάκριση, δηλαδή, του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας». ΚΥΠΕ




«Ο John James επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 93 φορές, ενώ οι Margaret Ann Lorimer και Susan Mary Griffiths ήρθαν για διακοπές 75 φορές αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους για την Αγία Νάπα και την συνειδητή επιλογή τους να παραμείνει η περιοχή για πάρα πολλά χρόνια ο μοναδικός προορισμός των διακοπών τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε τους Βρετανούς με την ανώτατη διάκριση, δηλαδή, του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» «αποδεικνύοντας με τη σειρά του ότι ο Δήμος αναγνωρίζει τους τακτικούς επισκέπτες του και τους θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος «τίμησε τους επισκέπτες σε ειδική τελετή που έγινε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και τους απένειμε αναμνηστική πλακέτα και το μετάλλιο του Πρέσβη. Ταυτόχρονα εξήγησε το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο».

Ταυτόχρονα «εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες τόσο για τις πολλαπλές επισκέψεις τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην Αγία Νάπα και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος δεν τους θεωρεί απλά επισκέπτες, αλλά δημότες της Αγίας Νάπας. Ανέφερε επίσης ότι η έμπρακτη αγάπη των Βρετανών για τον Δήμο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού τον προβάλλουν στη χώρα τους ως ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό».

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου
Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 07/10/2019

Ναυτιλιακό Συνέδριο 2019: Νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και συνεργασίες στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: