Τραμπ: Ας προστατεύσει ο Ναπολέων Βοναπάρτης τους Κούρδους, εγώ θα ασχοληθώ με τα νότια σύνορα των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. EPA, PETE MAROVICH, POOL




Ας σώσει τους Κούρδους ο άσαντ, η Κίνα, η Ρωσία ή και ο Ναπολέων Βοναπάρτης, σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ότι θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στα νότια σύνορα της χώρας παρά με τους Κούρδους.
Όπως είπε μερικοί άνθρωποι θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες να προστατεύσουν τους τα 7.000 μίλια μακρι, το σύνολο της Συρίας υπό την προεδρία του Bashar al-Assad, του εχθρού μας. Την ίδια στιγμή, η Συρία και όποιος επέλεξε να βοηθήσει, θέλει φυσικά να προστατεύσει τους Κούρδους.

Σε άλλη ανάρτηση μιλάει για προστασία της γης του εχθρού των ΗΠΑ. Και συμπληρώνει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει τη Συρία στην προστασία των Κούρδων, είτε πρόκειται για τη Ρωσία, την Κίνα είτε για τον Ναπολέοντα Βοναπάρτης. Εμείς είμαστε 7.000 μίλια μακριά ξεκαθάρισε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, τόνισε επίσης ότι εξουδετέρωσε το 100% του ISIS και μετέφερε τα στρατεύματα από τη Συρία. Και προσθέτει: Αφήστε τη Συρία και τον Assad να προστατεύσουν τους Κούρδους και να πολεμήσουν την Τουρκία για τη δική τους γη. Είπα στους στρατηγούς μου, γιατί πρέπει να αγωνιζόμαστε για τη Συρία.

Σε άλλη ανάρτηση κατηγόρησε τους Ευρωπαίους για τον ISIS και το κόστος που πίστευαν ότι θα αναλάμβαναν οι ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ επεφύλασσε αιχμές και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

HELLAS JOURNAL

Γκράχαμ: Οι κυρώσεις θα είναι σαν να πέφτει ένας τόνος με τούβλα στο κεφάλι του Ερντογάν (βίντεο)

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: