Τι έπαθε το μικρό δάχτυλο του Κυριάκου Μητσοτάκη: Χειραψίες και συζητήσεις για μούσια

File Photo: O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης(Α) συνομιλεί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα (Δ) στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Τείνει να αποτελέσει παράδοση για τους πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας ο τραυματισμός κατά τη διάρκεια αθλοπαιδιών.

Όλοι θυμούνται, ήταν εμφανές άλλωστε, τον Κώστα Καραμανλή με τον γύψο λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά είναι τυχερός καθώς ο τραυματισμός του είναι ελαφρύτερος και πιο… διακριτικός.

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, είχε ένα μικρό ατύχημα παίζοντας μπάσκετ. Χτύπησε το δάχτυλο του δεξιού του χεριού και έτσι αναγκάστηκε να τοποθετήσει νάρθηκα,όχι όμως μόνιμο, αλλά νάρθηκα που μπορεί να βγάλει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα: «Το ατύχημα του Πρωθυπουργού έγινε γνωστό από μία φωτογραφία στη συνάντηση που είχε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως ουδείς έδωσε σημασία, αφού όλοι τότε ασχολήθηκαν με την ειρωνική ατάκα του κ. Τσίπρα «βλέπω ότι άρχισες τις μεταρρυθμίσεις», βλέποντας τις αλλαγές που έγιναν στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Όμως το δάχτυλο του Πρωθυπουργού είναι τραυματισμένο, και στις Βρυξέλλες που πήγε έβαζε και έβγαζε τον μικρό νάρθηκα. Αλλά οι χειραψίες του ήταν προσεκτικές, είτε είχε τον νάρθηκα είτε όχι: «Συγγνώμη που σε χαιρετώ με τέσσερα δάχτυλα» έλεγε σε όσους χαιρετούσε και έδειχνε το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Αλλά παρά τον τραυματισμό του ο κ. Μητσοτάκης είχε τη διάθεση να ανοίξει κουβέντα για τα… μούσια. Οταν συνάντησε τον Μάνφρεντ Βέμπερ τού είπε: «Βλέπω ότι το μούσι που άφησες έγινε μόνιμο». Και ο κ. Βέμπερ απάντησε: «Εμαθα ότι το δικό σου μούσι είναι summer look, δηλαδή το αφήνεις μόνο το καλοκαίρι». Και η συζήτηση για τα μούσια έκλεισε εκεί.»

HJ / πηγή ΒΗΜΑτοδότης

 

 

 

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: