Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό: Η λιτή ανακοίνωση, η ανάρτηση του πρώην τεχνικού διευθυντή

File photo via Facebook: Ο Νίκος Νταμπίζας




Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα τεχνικό διευθυντή, ο οποίος «έτρεχε» τα περισσότερα ζητήματα της ομάδας.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Νταμπίζας παραιτήθηκε ή αν ήταν απόφαση της διοίκησης να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του».

Η ανάρτηση του Νταμπίζα

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας αναφέρθηκε στην ξαφνική λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ, ωστόσο, προτίμησε να μην μπει σε λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησής του.

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην πια τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» υποστηρίζει ότι σέβεται την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός και γι΄ αυτό δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει με λεπτομέρειες.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Στις συνεργασίες και στη ζωή μας γενικότερα ο ορισμός για την (μη) επιτυχία βασίζεται πάντα στους στόχους που οριοθετούνται. Σεβόμενος τον ρόλο μου σε μια “συλλογική” προσπάθεια που ξεκίνησε με ένα πολύ ξεκάθαρο και συγκεκριμένο πλάνο την περασμένη “ιδιαίτερη” σεζόν η σιωπή είναι επιβεβλημένη και πάνω από την όποια “ατομική” τοποθέτηση για λόγους και αιτίες που δημοσιεύονται μετά τη λύση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναβλήθηκε και επίσημα το El Clasico: Εξετάζονται δύο νέες ημερομηνίες

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: