Ταϊλάνδη: Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε τσιμεντωμένη στο ψυγείο της

Η 58χρονη εκατομμυριούχος που βρέθηκε στο ψυγείο του σπιτιού της, τσιμεντωμένη. Photo via Twitter




Η 58χρονη εκατομμυριούχος επιχειρηματίας  Wannee Jiracharoenying αγνοούνταν από τις 18 Οκτωβρίου. Βρέθηκε εννιά ημέρες αργότερα, την περασμένη Κυριακή,  τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της στο Τσιανγκ Μάι στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thai Examiner η 58χρονη  εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, τη μέρα που εξαφανίστηκε είχε επισκεφθεί έναν τοπικό ναό. Την αναζήτησε ο αδελφός της κατ’ επανάληψη και δεν μπόρεσε να την εντοπίσει, ενώ δεν έλαβε απάντηση και στα μηνύματα που της έστελνε.

Έτσι, μετέβη στον τόπο κατοικίας της αδελφής του προσπαθώντας να διαπιστώσει τί συμβαίνει, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία.

Στη συνέχεια οι γείτονες της γυναίκας ειδοποίησαν με τη σειρά τους την αστυνομία παραπονούμενοι για έντονη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι της.

Την Κυριακή βρέθηκε το πτώμα της, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν ανατριχίλα, αφού η γυναίκα ήταν τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της.

Τα χέρια και τα πόδια της άτυχης γυναίκας ήταν δεμένα, ενώ το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με πλαστική σακούλα.

Οι Αρχές ερευνούν τώρα την δολοφονία της και αναζητούν ως ύποπτο τον φίλο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Εχουν ήδη καταγραφεί δυο αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος, ενώ λείπουν όλες οι κάρτες της καθώς και το αυτοκίνητό της.

Με πληροφορίες από Thai Examiner

Σοβαρός τραυματισμός του Γερμανού υπουργού Οικονομίας: Σκόνταψε ενώ ήταν σε εκδήλωση

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: