Ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας: Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης σε δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του κ. Λάλα.

Ο κ. Λάλας -αν και αναζητήθηκε στο σπίτι του από τον επιμελητή, κατά τις ώρες που κοινοποιούνται δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες θα είχαν ως αποτέλεσμα κατάσχεση- δεν εντοπίσθηκε.

Η μηνύτρια, όμως, πήρε νέα δικαστική απόφαση η οποία της επέτρεψε να αναζητηθεί ο Θανάσης Λάλας εκτός αυτού του ωραρίου. Όταν, λοιπόν, ο επιμελητής τον εντόπισε, του επέδωσε την απόφαση και, ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου, ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του ο δημοσιογράφος, ζητώντας να του γίνει σωματική έρευνα.

Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας. Έτσι, ο δημοσιογράφος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

 

Ένας μήνας απέμεινε μέχρι τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας: Στις 60.000 οι συμμετοχές