Συνελήφθη ο άντρας που ταμπουρώθηκε σε μουσείο στη Γαλλία: Επιχείρηση της Αστυνομίας [video, photos]

Επιχείρηση της Γαλλικής Αστυνομίας σε αρχαιολογικό μουσείο, στο Σαιντ Ραφαέλ. Photo via Twitter, @france_ghost




Νεότερη ενημέρωση: Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι συνέλαβε έναν άνδρα που είχε οχυρωθεί στο μουσείο της πόλης Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Όπως αναφέρεται, δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Παλαιότερη ενημέρωση: Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας, όπου τουλάχιστον ένα άτομο έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε μία από τις εγγραφές που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η οποία διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύκτα στο κτίριο.

Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν αυτή την ώρα πως παραμένει ασαφές αν ο άντρας είναι οπλισμένος ή αν κρατά ομήρους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP- Reuters

Η ανακοίνωση της Boeing για το δυστύχημα της Lion Air: Αποδιοπομπαίος τράγος ο εκτελεστικός διευθυντής;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: