Συγκίνηση: Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στον Άγιο Γεώργιο τον Εξορινό

Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στον Αγιο Γεώργιο Εξορινό στην εντός των τειχών κατεχόμενη Αμμόχωστο. ΚΥΠΕ




Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στον Αγιο Γεώργιο Εξορινό στην εντός των τειχών της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και η ομάδα πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» θα τελεστεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην εντός των τειχών κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου».

Τη Θεία Λειτουργία που θα αρχίσει στις 07.30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 10.30 το πρωί θα τελέσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς».

Για μετάβαση των πιστών θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Από τη Λεμεσό και την Πάφο η αναχώρηση θα γίνει στις 06.30 το πρωί από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας, από τη Λευκωσία στις 7 το πρωί από το Κέντρο Χειροτεχνίας, από τη Λάρνακα επίσης στις επτά το πρωί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και από το Παραλίμνι η αναχώρηση θα γίνει στις 7 από την πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «για πρώτη φορά ο Αγιος Γεώργιος θα εορταστεί την ημέρα της γιορτής του»

Οι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στα λεωφορεία από όλες τις πόλεις, καλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, με την Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου –
Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 25/10/2019

Νέους εκβιαστικούς όρους βάζει ο Τσαβούσογλου: “Τρενάρει” τις συνομιλίες για το Κυπριακό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: