Σοβαρές ζημιές στο ξενοδοχείο Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Άνδρο: Τι είπε η Ελένη [video]

Από το ξενοδοχειακό συγκρότημα των Μάκη Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη. Πηγή φωτογραφίας enandro.gr




Πνιγμένο στις λάσπες το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Όναρ» των Μάκη Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enandro.gr, η κοίτη του ποταμού Άχλα ανέβηκε πολύ ψηλά, ενώ παράλληλα κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο χωματόδρομος για τα Άχλα σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε.

Το υπαίθριο μπαρ του «Όναρ» καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως και το μαγειρείο του ξενοδοχείου. Τη «γουρούνα» του Μάκη Πατζόπουλου την πήρε ο ποταμός και την ανέβασε στη γεώτρηση, ενώ τα δωμάτια που βρίσκονταν στο ισόγειο πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να καταφύγουν στον πρώτο όροφο.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/10), η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί την προηγούμενη μέρα.

«Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα…»

Πηγή: enandro.gr, ΕΘΝΟΣ

Ισόβια στους τρεις για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: