Σε “νευρικό κλονισμό” ο Τραμπ από τον μπάτσο της Βουλής: Τον “πρόδωσαν” 129 βουλευτές του

File Photo: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απευθύνεται στα ΜΜΕ πριν την υπογραφή των προεδρικών διαταγμάτων για τη διαφάνεια στην αίθουσα Ρούσβελτ στον Λευκό Οίκο, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ. EPA, JIM LO SCALZOU




Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε σήμερα πως η συνάντηση των Δημοκρατικών ηγετών στον Λευκό Οίκο διεκόπη απότομα καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «βρισκόταν σε κλονισμό», έπειτα από την έγκριση ψηφίσματος από την Βουλή των Αντιπροσώπων το οποίο καταδικάζει την απόφαση του Ρεπουμπλικανού προέδρου για απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία.

Το μέτρο ψηφίστηκε με 354 ψήφους υπέρ και 60 ψήφους κατά, ενώ τέσσερις νομοθέτες ψήφισαν παρον. 129 Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές ψήφισαν εναντίον του Τραμπ

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας – περισσότεροι από 2 προς 1 Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ψήφισαν ενάντια σε αυτό που ο πρόεδρος έκανε – πιθανόν τον κλόνισε. Επειδή ήταν ταραγμένος από αυτό», τόνισε η Πελόζι σε δημοσιογράφους. «Είδαμε τον πρόεδρο κλονισμένο, είναι θλιβερό».

«Ήταν προσβλητικός, ειδικά προς την κυρία Πελόζι», δήλωσε ο Τσακ Σούμερ, αρχηγός της Δημοκρατικής μειοψηφίας στη Γερουσία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Ουάσινγκτον, United States

Η Βουλή των ΗΠΑ ψήφισε σχέδιο νόμου: Εναντίον της εισβολής και των επιθέσεων κατά Κούρδων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: