Ποτέ δε ζήτησα 200.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό για να παραμείνω στην ομάδα

Ο Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το 2023 αναφέρθηκε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο σκόρερ των «πρασίνων» στο Περιστέρι ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κι όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του, είπε μεταξύ άλλων ότι ουδέποτε ζήτησε 200.000 ευρώ για να παραμείνει.

Για την εμφάνισή του στο ματς τόνισε: «Έκανα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου. Αξίζαμε τη νίκη, μιας και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας.»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του υποστήριξε: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα, αλλά πιστεύω ότι στάθηκα στα πόδια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για τρία χρόνια και θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Πολλά από αυτά που γράφτηκαν ήταν ψέμματα. Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ. Με στεναχώρησε αυτό. Όλα αυτά τελείωσαν, όμως, και πλέον συνεχίζουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό.»

Για την προοπτική του εξωτερικού: « Το εξωτερικό για μένα είναι ένα όνειρο. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να παίξω στο εξωτερικό. Είναι τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί και αυτό για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 1-0: Η δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: