Πάρτι στο Twitter: Είπαν ότι ο Τραμπ μίλησε για στενές σχέσεις ΗΠΑ-Ιταλίας από την αρχαία Ρώμη [photos, videos]

File Photo: Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ (Α) και του Ιταλού ομολόγου του Σέρτζιο Ματαρέλα (Δ) στο Λευκό Οίκο, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Πάρτι έγινε στο Twitter για μία ακόμα φορά με δηλώσεις που αποδόθηκαν στον Αμερικανό προόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ιταλία, Σέρτζιο Ματαρέλα, στη Ρώμη.

Είπαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε… ρεσιτάλ ερμηνείας, αφενός προσφωνώντας τον Ιταλό ομόλογό του “Μοτσαρέλα”, αντί για Ματαρέλα, και αφετέρου με τις αναφορές του στην αρχαία Ρώμη και όχι μόνο… Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…

Δημοσιεύουμε τις αναφορές στον κ. Τραμπ, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική…

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, επιθυμώντας να δώσει έμφαση στις αγαστές σχέσεις των δύο χωρών, ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομιά που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια, από την αρχαία Ρώμη» αφήνοντας, βεβαίως, και τον πρόεδρο Ματαρέλα, καθώς και την μεταφράστρια του Λευκού Οίκου… κάγκελο.

Ο μεγιστάνας έκανε αναφορά και στον Χριστόφορο Κολόμβο, λέγοντας πως «τη Δευτέρα αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος».

Μετά από τις ευρηματικές αυτές τοποθετήσεις οι χρήστες του Twitter έπιασαν δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο αστείο.

Γκράχαμ στον Τραμπ: Μην ακούς εμένα, άκουσε τους συνεργάτες σου για θέματα ασφάλειας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: