Ο Τσιτσιπάς αποθεώνει τον Περβολαράκη: Eνδιαφέρομαι για τη χώρα μου, νοιάζομαι για την ομάδα

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup, Αθήνα, Τατόι. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Eνδιαφέρομαι για τη χώρα μου, νοιάζομαι για την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε τις πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο». Λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τα play-offs του Davis Cup, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «tennisworld», όπου… αποθέωσε τον Μιχάλη Περβολαράκη.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι ‘αυτόν. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς. «Τον καταλαβαίνω πραγματικά, την ηρεμία του, την ψυχολογική ισορροπία του όταν είναι στο γήπεδο, είναι πολύ, πολύ εμπνευσμένος, ακόμα κι αν δεν είναι ακόμα ανάμεσα στου 100 πρώτους, νιώθω σαν να μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν, επειδή είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπεις συχνά στην περιοδεία. Πατάει τόσο σταθερά στη γη και είναι τόσο ισορροπημένος. Νιώθω σαν να μπορώ να τον εμπιστευθώ. Καταλαβαίνω ό, τι κι αν κάνει, όποια και αν είναι η απόφαση που παίρνει, είναι πάντα προς το καλύτερο και δεν είναι λάθος γι ‘αυτόν και είμαι πραγματικά υπερήφανος που έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν στην ομάδα μας, γιατί μπορεί να κάνει πολλά πράγματα», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια του Davis Cup, σχολίασε:

  • «Προφανώς κερδίζοντας όλους τους αγώνες μου ήταν μια ψυχολογική ανύψωση. Δεν το σκέφτομαι πια, έχει φύγει, το ξέχασα τελείως. Έχω παίξει πολλούς αγώνες, αυτό είναι καλό για εμένα. Το επίπεδο του τένις δεν ήταν το υψηλότερο που είμαι συνηθισμένος να παίζω, αλλά σίγουρα ψυχολογικά νομίζω ότι βοηθά και μπόρεσα να φύγω με καλές αναμνήσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και καλές στιγμές που μοιράστηκα με την ομάδα».

Σχετικά με τα play offs του Μαρτίου (6/7) του World Group II, είπε: «Φυσικά και τα σκέφτομαι. Έχοντας κάνει τόσα πολλά για να φτάσουμε στα play-offs, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε, δεν θέλω μην έχω και εκεί την προσοχή μου. Γιατί ενδιαφέρομαι για τη χώρα μου, νοιάζομαι για την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε τις πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο».

Σέφιλντ: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1857 [photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: