Ο Τούρκος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ εξυπηρετεί την “μαμά Τουρκία” όχι την Κυπριακή Δημοκρατία

File Photo: Ο τέως Γενικός Γραματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, με το πουλέν του, τον ευρωβουλευτή Νιαζί Κιζίλγιουρεκ. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Δεύτερο ισχυρό κτύπημα από τον υπερτιμημένο ευρωβουλευτή του κυπριακού “κομμουνιστικού” κόμματος ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, που εκμεταλλεύεται τα πολλά καλά της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και της τουρκικής κατοχής, καθότι το παίζει όλα αυτά τα χρόνια δίπορτο.

Μετά το αίτημά του για αναγνώριση της τουρκικής ως γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα θα ανοίξει και γραφείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, «για να φέρουμε την Ε.Ε. πιο κοντά στους Τουρκοκύπριους», όπως είπε. Μάλλον με τους Τούρκους κατακτητές επιχειρεί να φέρει πιο κοντά την Ε.Ε.

Αυτός το γνωρίζει, οι άμυαλοι του ΑΚΕΛ είναι που δεν έχουν αντιληφθεί το τραγικό τους λάθος. Ο Γ.Γ. Άντρος Κυπριανού, χαρακτηρίζει εθνικιστές, όσους αντιδρούν στις κινήσεις του πολυπράγμονος ευρωβουλευτή, ενώ εθνικισμός και μάλιστα αρρωστημένος είναι η επιμονή της ακελικής ηγεσίας στην αποτυχημένη πολιτική της.

Οι Τουρκοκύπριοι είναι μία χαμένη υπόθεση. Πέραν λίγων που παλεύουν την κατοχή, οι υπόλοιποι είναι βολεμένοι, όπως τον ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Και επειδή οι ψίθυροι έφτασαν μέχρι τις Βρυξέλλες, να παρακαλέσουμε τον κ. Νιαζί να απαντήσει στο ερώτημα εάν χρησιμοποίησε το κατοχικό αεροδρόμιο της Τύμπου για να πάει στις Βρυξέλλες μέσω της Τουρκίας. Προσωπικά δεν έχω κανένα στοιχείο. Αλλά, ας δώσει μία απάντηση, έτσι για να «σκοτώσει» τους ανάρμοστους ψιθύρους εναντίον του…

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Προτείνουν “λύση” στους Ελληνοκύπριους που απέρριψαν μαζικά το 2004: Αλλαγή πορείας τώρα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: