Ο φωτογράφος του Μπάρακ Ομπάμα αμφισβητεί τη φωτογραφία του Τραμπ: Έχουν …ποζάρει!

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθεί την επιχείρηση δολοφονίας του Μπαγκντάντι με τον αντιπρόεδρο Μαικ Πενς, τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Ρόμπερτ Ομπράϊαν και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Φωτογραφία Λευκός Οίκος




Ο επικεφαλής φωτογράφος του Λευκού Οίκου για τους πρώην Προέδρους Ρόναλντ Ρέιγκαν και Μπαράκ Ομπάμα άφησε να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι συνεργάτες του απλώς ποζάρουν για τη φωτογραφία που τους δείχνει να παρακολουθούν την επιδρομή των Αμερικανών κομάντος, που οδήγησε στο θάνατο του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Πιτ Σούζα, πρώην διευθυντής του Γραφείου Φωτογραφίας του Λευκού Οίκου, άφησε υπονοούμενα για τη φωτογραφία, η οποία μπορεί να τραβήχθηκε μετά το τέλος της επιχείρησης, όχι στη διάρκειά της. Και οι παριστάμενοι απλώς …ποζάρουν!

Ο Σούζα συμπέρανε ότι είναι πολύ απίθανο ο Πρόεδρος Τραμπ, ο Αντιπρόεδρος Μαικ Πενς και αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι να παρακολουθούσαν ενεργά την επιδρομή εναντίον του αλ Μπαγκντλάντι όταν η φωτογραφία λήφθηκε το Σάββατο στην Ουάσινγκτον.

Ο Σουζά είχε πάρει τη διάσημη φωτογραφία του Ομπάμα και μίας σοκαρισμένης τότε υπουργού Εξωτερικών, της Χίλαρι Κλίντον, να παρακολουθούν προσεκτικά την επιδρομή των Αμερικανών κομάντος στο Πακιστάν, κατά την οποία σκοτώθηκε ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2011.

Η επιδρομή, όπως αναφέρθηκε, πραγματοποιήθηκε στις 3:30 μ.μ. ώρα Ουάσινγκτον. Η φωτογραφία, όπως φαίνεται στα δεδομένα IPTC της κάμερας, λήφθηκε στις “17:05:24”, έγραψε ο Σούζα στο Twitter.

Η φωτογραφία στην Αίθουσα Επιχειρήσεων λήφθηκε το Σάββατο από την επίσημη φωτογράφο του Λευκού Οίκου και του Προέδρου, Shealah Craighead, πρώην επίσημο φωτογράφο της πρώτης κυρίας Λόρας Μπους.

Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: