Ο Ακιντζί ενημερώνει τα παράνομα ψευτο-κόμματα για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

File Photo: Ο Μουσταφά Ακιντζί. @BarisBurcu_CBS
Σαράντα πέντε λεπτά διήρκεσε η ενημέρωση του κατοχικού ηγέτη προς τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων το πρωί, για τις επαφές του στην Νέα Υόρκη και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην συνάντηση που έγινε στο «προεδρικό» συμμετείχαν ο Ερσίν Τατάρ από το ΚΕΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν από το ΡΤΚ, ο Κουντρέτ Οζερσάι από το ΚΛ, ο Τζεμάλ Όζγιγιτ από το ΚΚΔ, ο Σερντάρ Ντενκτάς από το ΔΚ και ο Ερχάν Αρικλί από το ΚΑ.

Ο κ. Τατάρ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης αποχώρησε λίγο νωρίτερα από το τέλος της συνάντησης. Κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς, ούτε και από πλευράς του κ. Ακιντζί προέβη σε δηλώσεις.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ενημερώνει αυτή την ώρα τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται η συνεδρία άρχισε στις 10:15 και σε αυτή συμμετέχουν ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, ο ηγέτης του Κόμματος του Λαού και «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, ο ηγέτης του ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουφάν Ερχιουρμάν, ο ηγέτης του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Τζεμάλ Οζγιγίτ, ο ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης Ερχάν Αρικλί και ο «βουλευτής» του Δημοκρατικού Κόμματος (παραιτηθείς από την ηγεσία) Σερντάρ Ντενκτάς.

ΚΥΠΕ – Τζουλιάνα Βιολάρη
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 10/10/2019

ΥΠΕΞ για δήλωση Προέδρου ΣΑ: Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια αποτροπής δημιουργίας τετελεσμένων

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal