Ντέρμπι Κυπέλλου στο μπάσκετ: Άρης εναντίον Ηρακλή, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση

Ντέρμπι απόψε στο Παλαί. ARIS B.C. @arisbc.gr




Με τη μελέτη οπτικού υλικού του αντιπάλου και όλους τους παίκτες στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα, στο Αλεξάνδρειο, την προετοιμασία του για την σημερινή εντός έδρας, αναμέτρηση, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου, με τον Ηρακλή, ο Αρης (17.00).

Σημείο αναφοράς των «κίτρινων» για το ματς αποτελεί η επιθυμία τους να δώσουν συνέχεια στην παρουσία τους στο θεσμό, με συνέπεια, όπως αναφέρουν, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να κατακτήσουν τη νίκη-πρόκριση απέναντι στους «κυανόλευκους».

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια, σε αυτό το πνεύμα, του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο προπονητής του Αρη εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καλούμαστε να παίξουμε ένα δεύτερο δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. μετά τον αγώνα και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ), αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι ο πρώτος μεταξύ μας αγώνας, σε λίγα εικοσιτετράωρα, καθώς το Σάββατο θα αναμετρηθούμε στο Ιβανώφειο για το πρωτάθλημα. Οπως έχουμε πει, εμείς προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και να αφομοιώσουν πλήρως οι παίκτες τη φιλοσοφία μας. Η ιδιαιτερότητα αυτής της αναμέτρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι νοκ άουτ. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας, ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα για τη στάση του Σιδηρόπουλου εκφράζει με επιστολή της στην ΚΕΔ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: