Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίχαελ Ενιγκ: Ο Άρης νίκησε την Ξάνθη με 1-0 με γκολ του Γκάμα

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους για τη νίκη μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου Α.Ο. Ξάνθη – Άρης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ




Ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας σήμερα στην Ξάνθη της τοπικής ομάδας με 1-0, για την 7η αγωνιστική της Super League, στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ενιγκ στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι, μετά από ανατροπή του Μπράουν Ιντέγε.

Η Ξάνθη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα τη φετινή σεζόν, δεν είχε σήμερα καλή απόδοση και ο Αρης κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιντέγε «έσπασε» το οφσάιντ, βγήκε απέναντι από τον Αμπάντ που τον ανέτρεψε. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ιντέγε στο 73′ και στο 87′, για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν νευρικοί και χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

Ο διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φασίδη, Λισγάρα, Τερκί – Σάσα, Ρόουζ, Λάρσον.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταν, Λισγάρας, Μαλεζάς (46′ Φασίδης), Καρασαλίδης, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (77′ Ρενέλα), Φάμπιο, Φοσέ (65′ Ντουρίτσκοβιτς).

Αρης (Μίχαελ Ενινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (64′ Μπα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68′ Λάρσον), Ντιγκινί, Γκάμα (80′ Σόουζα), Ιντέγε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Νέο στραβοπάτημα για τη Μπάγερν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το CL

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: