Νέο ρεκόρ για τον Ρονάλντο: Έφτασε τα 700 τέρματα και δηλώνει ότι τα ρεκόρ τoν κυνηγούν [video]

File Photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA, PAULO NOVAIS μέσω ΚΥΠΕ




Η «μηχανή των γκολ» που ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο, έφθασε αισίως τα 700 τέρματα στην πλούσια και γεμάτη

διακρίσεις καριέρα του. Ο διάσημος Πορτογάλος, σημείωσε το μοναδικό γκολ στην ήττα με 2-1 που γνώρισαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στην Ουκρανία για τα προκριματικά του EURO 2020 και πλέον μετρά 95 τέρματα σε 162 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο CR7 χρειάζεται άλλα 15 γκολ για να ανέβει στην κορυφή του σχετικού πίνακα, όπου βρίσκεται ο Ιρανός, Αλί Νταεϊ με 109 τέρματα. Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει ακόμη, πέντε φορές με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 118 με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, 450 με την Ρεάλ Μαδρίτης και 32 με την Γιουβέντους.

https://www.youtube.com/watch?v=3fqLK5jo928

«Είναι υπέροχο ότι σκόραρα το 700ο γκολ στην καριέρα μου. Θα ήθελα να μοιρασθώ αυτήν την στιγμή, μ΄ εκείνους που με βοήθησαν να φθάσω σ΄ αυτό το επίτευγμα. Δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά μαζί θα φθάσουμε στο EURO 2020», σχολίασε στο Instagram ο Ρονάλντο.

Περισσότερα γκολ από τον 34χρονο επιθετικό της «γηραιάς κυρίας», έχουν σημειώσει -μόλις- πέντε «θρύλοι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, ο Γερμανός, Γκερντ Μίλερ (735), ο Ούγγρος, Φέρεντς Πούσκας (746), ο Βραζιλιάνος, Πελέ (767), ο συμπατριώτης του «βασιλιά», Ρομάριο (772) και ο Τσεχοσλοβάκος-Αυστριακός, Γιόζεφ Μπίκαν (805).

«Τα ρεκόρ κυνηγούν εμένα, όχι εγώ αυτά!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε τα 700 τέρματα στη σπουδαία καριέρα του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σημείωσε το μοναδικό γκολ στην ήττα με 2-1 που γνώρισαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στην Ουκρανία, για τα προκριματικά του EURO 2020, και έχει στο ενεργητικό του 95 τέρματα σε 162 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο άσος της Γιουβέντους χρειάζεται άλλα 15 γκολ για να ανέβει στην κορυφή του σχετικού πίνακα, όπου βρίσκεται ο Ιρανός, Αλί Νταεϊ, με 109 τέρματα. Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει ακόμη, πέντε φορές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 118 με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και 32 με τη Γιουβέντους.

«Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο, δεν τα κυνηγάω. Τα ρεκόρ κυνηγούν εμένα», δήλωσε σχετικά, με τη γνωστή του… μετριοφροσύνη, μετά το ματς στην Ουκρανία και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: «Δεν μπορεί ο καθένας να φθάσει σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βοηθήσει να γίνω αυτό που είμαι. Νιώθω πως είμαι στην καλύτερη και πιο ώριμη περίοδο της καριέρας μου.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ

Ηλεκτρισμένο το κλίμα στην Ισπανία: Μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: