Μεγάλη ανατροπή και νίκη για τον Ατρόμητο: Έχανε 2-0 από τον Βόλο και νίκησε με 3-2

Ο παίκτης του Ατρομήτου Γιώργος Μανούσος. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ολική επαναφορά για τον Ατρόμητο, ο οποίος βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Βόλο από την τοπική ομάδα, για την 6η αγωνιστική της Super League, αλλά τελικά κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάρει τελικά τη νίκη με 3-2, μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο! Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε με δύο γκολ του Τόρες (7′, 36′), αλλά η ομάδα του Περιστερίου ανασυντάχθηκε και πήρε τη μεγάλη νίκη με τα τέρματα των Ανδρούτσου (39′), Μανούσου (45′ πεν.) και Γιακουμάκη (62′).

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και ευτύχησε πολύ γρήγορα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό ο Τόρες με εκπληκτικό μακρινό αριστερό σουτ νίκησε τον Μανδά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η θεσσαλική ομάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει τον Ατρόμητο. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 36′ και πάλι με τον Τόρες, ο οποίος ξεκίνησε μια εντυπωσιακή προσπάθεια, πίσω από το κέντρο, πέρασε Κατράνη, Ρισβάνη και Γούτα σαν «σταματημένους» και έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα!

Τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να μειώσει το σκορ. Τότε ο Ανδρούτσος, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η επαναφορά του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γούτα από τον Δημόπουλο. Ο Μανούσος ευστόχησε και οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 2-2.

Στην επανάληψη ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει, αλλά πλήρωσε πάλι τα πολλά αμυντικά λάθη και στο 62ο λεπτό ο Ατρόμητος έκανε την ολική ανατροπή «γράφοντας» το 3-2, όταν μετά από εξαιρετική ασίστ του Μανούσου, ο Γιακουμάκης νίκησε τον Γκαραβέλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπασόνγκ, Γούτα, Λύρατζη – Μπαένα, Γούτα, Ρισβάνη.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Τόρες, Μάντζης.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (74′ Γκάλο), Ρόσα (66′ Ουγκράι).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Απογοητευτικό ματς σε επικίνδυνο γήπεδο για ΑΕΚ και ΑΕΛ: Έληξε ισόπαλος ο αγώνας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: