Με δύο γκολ του Σουντανί, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ κι έμεινε μόνος στην κορυφή

File Photo: Από παλιότερο παιχνίδι του ΟΦΗ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Ολυμπιακός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σουντανί επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League και πλέον έχει το μυαλό του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Αλγερινός φορ σημείωσε δύο γκολ (11′, 57′) και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 45+1 με τον Ναμπί. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στο ξεκίνημα του αγώνα και είχαν δοκάρι στο 3′ με τον Λοβέρα. Στο 11′ η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς μετά από σέντρα του Ποντένσε ο Σουντανί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 45+1 όταν ο Ναμπί με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε στο 54′ δοκάρι με τον Ναμπί, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Σουντανί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στο 66′ οι Πειραιώτες σκόραραν με τον Γκερέρο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στο VAR διαπιστώθηκε ότι ο Σουντανί, από τον οποίο ξεκίνησε η φάση ήταν οφσάιντ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονία)

Κάρτες: Λοβέρα, Σα – Κοροβέσης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης (63′ λ.τρ. Γκασπάρ), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (56′ Μασούρας), Σουντανί (82′ Καμαρά), Γκερέρο.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος (64′ Κουτρουμπής), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης (87′ Βαζ), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (71′ Μάνος)

Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: