Μαραθώνιος Αθήνας: Νέο ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις διαδρομές

Photo via Facebook, 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019
Συμπληρώθηκαν τα απόλυτα όρια συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας (9-10 Νοεμβρίου) και φέτος, παρά την μεγάλη αύξηση στα όρια εγγραφών που ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στις αρχές της περιόδου. Περισσότερες από 20.000 συμμετοχές στον Μαραθώνιο Δρόμο, 12.000 στον αγώνα δρόμου 10 χλμ και άλλες 20.000 στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του αγώνα, ενώ περισσότεροι από 8.000 δρομείς, παιδιά και αθλητές Special Olympics θα συμμετάσχουν στους μικρότερους αγώνες (9 Αγώνες Παιδιών σε όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου, Αγώνας Special Olympics και ο Τελικός του Run Greece).

Περισσότεροι από 60.000 δρομείς από 120 και πλέον χώρες θα δώσουν το παρόν σε μια μοναδική γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και των αξιών, φέρνοντας την Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Μεγάλοι αθλητές με σπουδαίες επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο, αλλά και πλήθος κόσμου που συμμετέχει για την ευφορία που του προσφέρει το ίδιο το τρέξιμο και η στιγμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που ενώνει.

«Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας ευχαριστούν όλους τους φίλους του Μαραθωνίου Αθήνας και υπόσχονται ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες τους αλλά και στις ανάγκες της διοργάνωσης, η οποία γιγαντώνεται συνεχώς, κατακτώντας δικαίως μια θέση μεταξύ των καλυτέρων σε όλο τον κόσμο. Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη που έχει ο Μαραθώνιος Αθήνας από την Ελληνική Πολιτεία και τους φορείς της, την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων, Μαραθώνα και της διαδρομής του Μαραθωνίου, δεκάδες κοινωνικούς και εθελοντικούς φορείς, τον μεγάλο χορηγό του, την ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του, χωρίς τη συνεργασία των οποίων τίποτα δεν θα ήταν εφικτό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του διοργανωτή ΣΕΓΑΣ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

El Confidencial: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποψήφιος πρόεδρος της Καταλονίας; Ποιοι τον στηρίζουν

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal