Μαινόμενος Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: Τον μισώ εξίσου, τον σιχαίνομαι περισσότερο [video]

File Photo: Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ασόβαρη την προηγούμενη κυβέρνηση, κατηγορώντας τους ότι πλέον «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση» και ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι ανεκτές οι υπερβολικές χρεώσεις των τραπεζών» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Για τους χθεσινούς (23/10) διαξιφισμούς στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζουν τον ψευτονταή, που βγαίνει σε μία παρέα και κάνει μπούλινγκ και χτυπάει και βρίζει, μέχρι που σηκώνεται κάποιος, πέφτει φάπα και πάει στη μαμά του τρέχοντας».

  • Για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis και της προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καυτηρίασε το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας εδώ και δύο χρόνια, λέει διαρκώς την ίδια εικασία. Οι τιμές της Novartis δεν κατέβηκαν όσο έπρεπε, άρα η Novartis είχε κέρδη, άρα οι υπουργοί που το έκαναν πήραν λεφτά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω εγώ τον Τσίπρα όταν κατηγορεί εμένα διά εικασιών;»

Κατηγόρησε δε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι «Πάγωσαν με εντολή Τσίπρα το δελτίο τιμών των φαρμάκων για να μην δουν οι Ελληνες την αύξηση τιμών, μεταξύ των οποίων κι αυτών της Novartis. Ο νόμος που ψήφισε καταγγέλθηκε κι από μένα κι από άλλους ότι ήταν σκανδαλωδώς ευνοϊκός για πολυεθνικές και Novartis, πώς μπορεί και κουνάει το δάχτυλο τώρα;»

  • Κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν συμπεριέλαβαν στην προανακριτική τον Τσίπρα, εφόσον έχουν στοιχεία για την εμπλοκή του είπε ότι «Η προκαταρκτική γίνεται για τη διερεύνηση της σκευωρίας κι όχι για τον χρηματισμό κάποιων. Αν είχαμε τέτοια στοιχεία, που αφορούν στον χρηματισμό πρωθυπουργού, θα είχαμε κάνει προανακριτική. Εφόσον ο Τσίπρας χρησιμοποιεί εικασίες για να πλήξει εμένα, γυρίζει μπούμερανγκ στον ίδιο για το ίδιο ακριβώς επαγωγικό συμπέρασμα».
  • Επιτέθηκε εκ νέου στον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας: «Έχει ο Τσίπρας μεγάλο μίσος εναντίον μου, δεν με ενοχλεί, τον μισώ εξίσου και τον σιχαίνομαι περισσότερο, τον θεωρώ μεγάλο καταστροφέα της Ελλάδος, δεν τρέφω καμία εκτίμηση γι αυτόν».

Ακολούθως επεσήμανε ότι «Το μεγάλο γεγονός της ημέρας είναι ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε αναστολή του ΦΠΑ για τις οικοδομές από το 2006. Δίνει ένα παράθυρο στους Έλληνες να φτιάξουν την περιουσία τους, να βρουν κέρδος, να βρει δουλειά».

Ενώ για την επίθεση που δέχτηκε χθες στη Βουλή τόνισε ότι «Ο Βρούτσης δεν έκανε μία δήλωση στο Open TV ότι υπάρχουν 1 εκατομμύριο εκκρεμείς συντάξεις, κατέθεσε στη Βουλή τα έγγραφα που του έδωσαν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ. Δεν μπορεί η Αχτσιόγλου να αγνοεί τα επίσημα στοιχεία… Είναι αστεία η αντιπολίτευση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Απίστευτη καταγγελία από τον Γεωργιάδη: Ο Τσίπρας και ο Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: