Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένονται την Τετάρτη σε μεγάλο τμήμα της χώρας [χάρτης]

File Photo: Πυκνά σύννεφα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την Εύβοια, τα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη, με βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και στη θάλασσα Κυθήρων ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 10-10-2019

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/METEO

Με το αρματαγωγό “ΙΚΑΡΙΑ” θα μεταβούν 389 μετανάστες από την Σύμη στην Ελευσίνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: