«Λευκή» ισοπαλία στο παιχνίδι Λαμία – Παναιτωλικός: Χωρίς νίκη οι δύο ομάδες

File Photo: Παίκτες της Λαμίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Λαμίας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα της Φθιώτιδας και τον Παναιτωλικό, με την οποία έκλεισε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στην εφετινή διοργάνωση, ενώ για την ομάδα του Αγρινίου, που παρέμεινε αήττητη στις αναμετρήσεις της με τη Λαμία, ήταν ο πρώτος βαθμός.

Παρά τη βροχή, ο αγώνας είχε ρυθμό, πάθος και δυνατές μονομαχίες, με τους «μονομάχους» να προσπαθούν για το γκολ αλλά να μην τα καταφέρνουν. Η μπάλα κυκλοφορούσε γρήγορα και οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειες των Τιρόνε (1΄), Δημούτσου (22΄) και Ρόμανιτς (28΄) σταμάτησαν στον Γιαννακόπουλο, ενώ η τελευταία κατέληξε άουτ.

Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Λουσέρο (10΄) και Μπάλμπι (36΄), αλλά τα αντανακλαστικά του Βελλίδη δούλεψαν άψογα. Στο 62΄ η Λαμία είχε δοκάρι σε σουτ του Βάντερσον και δέκα λεπτά αργότερα από σέντρα του Ρόμανιτς ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε και ο Τουράμ σε άδεια εστία σούταρε άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία της συνάντησης, αφήνοντας την ομάδα του με τέσσερις ισοπαλίες στους ισάριθμους εντός έδρας αγώνες της.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Nτελ Πίνο Τιρόνε, Βύντρα, Αντέτζο – Μοράρ, Ντίας, Ταχάρ, Σανιά, Μπάλμπι

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Nτελ Πίνο Τιρόνε (50΄ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (84΄ Σάλιακας), Βύντρα (65΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Μοράρ (61΄ Αριγίμπι), Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77΄ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρόμαν, Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73΄ Μιμίτο).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αργεντινή: Νεκρός ο 23χρονος μέσος Εζεκίελ Εσπέρον μετά από πτώση

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: