Λεωφορείο ΚΤΕΛ προσέκρουσε σε νησίδα στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας: 12 οι τραυματίες

FILE PHOTO: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ




Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν από πρόσκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ αρχικά σε φράχτη και μετά σε διαχωριστική νησίδα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη.

  • Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δώδεκα άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία “Ιπποκράτειο” και “Άγιος Παύλος”. Πρόκειται για οκτώ γυναίκες και τέσσερις άντρες, ηλικίας από 19 έως 67 χρόνων, ελαφρά τραυματισμένους, με κακώσεις και πιθανά κατάγματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Τα εννέα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, ανάμεσά τους και ο οδηγός, έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν ήδη αναχωρήσει σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι τρεις επιβάτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”, επίσης έχουν εξεταστεί και αποχώρησαν σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, 89Β, Ακροπόταμος-ΚΤΕΛ Μακεδονία, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων. Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 άτομα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/10/2019

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεύτερη απόπειρα ληστείας σε 24 ώρες με ΙΧ στο ίδιο κατάστημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: