«Κουνελάκι» του Playboy… ντύνεται και κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας (photos)

Από εκλογές στην Κροατία. EPA, ANTONIO BAT




H Άβα Καράμπατιτς ανακοίνωσε την απόφασή της να λάβει μέρος στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, τον Ιανουάριο.

Διαφορετικό… αέρα θα έχουν οι επικείμενες προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Κροατία, καθώς μεταξύ των υποψηφίων αναμένεται να είναι και η Άβα Καράμπατιτς.

H Άβα Καράμπατιτς. Πηγή φωτογραφίας Instagram

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε το πρώην κουνελάκι του Playboy με ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευε με… καυτές φωτογραφίες της από παραλία της Ιταλίας.

Η 31χρονη που έχει γεννηθεί στο Ζαντάρ, κατά το παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι ιερόδουλες και να αυξηθούν τα έσοδα από την φορολογία, ενώ έχει ζητήσει και την αποποινικοποίηση της κάνναβης.

H Άβα Καράμπατιτς. Πηγή φωτογραφίας Instagram

«Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στήριξης στο Instagram και σας ευχαριστώ για αυτό. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου. Δεν μπορώ να βλέπω τα άσχημα πράγματα που γίνονται στην χώρα μου.

Είναι λες και όλοι είναι τυφλοί, ενώ τα μάτια τους δεν έχουν τίποτα. Οι νέοι φεύγουν από την χώρα και οι αριθμοί γεννήσεων μειώνονται.

Ξέρω ότι θα έχω πολλά σχόλια από trolls γιατί είμαι αστέρι, αλλά υπάρχει και η πνευματική μου πλευρά, καθώς είμαι καθηγητής ιταλικών και ρωμαϊκής λογοτεχνίας.

Έχω γράψει μία αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, έχω πρωταγωνιστήσει σε ταινία, ενώ έγινα και ζωγράφος», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta.gr

Κριτική στην κατασκευή εργοστασίου της Volskwagen στην Τουρκία ασκεί ο Weber

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: