Και… sex symbol ο Αλέξης Τσίπρας σε νέα έρευνα: “Ήττα” κατά κράτος Μητσοτάκη κατά 30 μονάδες

File Photo: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο προεδρικό Μέγαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Μία πολύ διαφορετική έρευνα διεξήγαγε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο με αντικείμενο τις… επιδόσεις των Ελλήνων στο σεξ, μετά τις εκλογές του Ιουλίου, στο πλαίσιο της οποίας ρώτησε και για το σεξ απίλ των δύο πολιτικών αρχηγών που κονταροχτυπήθηκαν την 7η Ιουλίου, Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

  • Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για τρεις στους δέκα Έλληνες, η αλλαγή της κυβέρνησης σήμαινε και άνοδο της ερωτικής διάθεσης. Μάλιστα, αυτό έφερε και αύξηση των ερωτικών επαφών. Για κάποιους όμως (58%), η αλλαγή πολιτικής ηγεσίας της χώρας, δε σήμανε καμία απολύτως αλλαγή στην ερωτική τους ζωή. Ενώ, για ένα 13% επηρέασε αρνητικά την ερωτική τους ζωή.

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται ερωτήματα που τέθηκαν στους περίπου 600 συμμετέχοντες στην έρευνα του Ινστιτούτου, ήταν και αυτό που αναζητούσε ποιος πολιτικός αρχηγός είναι η πιο ερωτική προσωπικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, νικώντας κατά κράτος τον αντικαταστάτη του Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ποσοστό αυτό είναι στο 64,33% έναντι του 35,67%, που συγκεντρώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: Neolaia.gr

Νίκος Βούτσης: Εμείς ρίξαμε τον Σαμαρά αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: