Ηττήθηκε στο τέλος: Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά αλλά έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 3-1

Από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. EPA, ANDREJ CUKIC




Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα φέτος, καθώς έχασε με 3-1 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Οι Πειραιώτες αν προηγήθηκαν με 1-0, τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα βαθμό. Ο Σεμέδο στο 37′ άνοιξε το σκορ, αλλά η αποβολή του Μπενζιά στο 58′ άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 62′ ο Βούλιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 87′ ο Μιλούνοβιτς γύρισε το παιχνίδι για τους Σέρβους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μποακιε

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Οι παίκτες του Μαρτίνς στα πρώτα λεπτά έδειξε ότι ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν, ωστόσο δεν δέχτηκαν καμία φάση. Μάλιστα ήταν πιο απειλητικοί και στο 37′ οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Σεμέδο.

Ο Μασούρας εκτέλεσε το φάουλ ο Πορτογάλος έκανε το γύρισμα και μετά από τραγικό λάθος του Μπόριαν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι Σέρβοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης. Πίεζαν και δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Σα.

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 58′ όταν αποβλήθηκε ο Μπενζιά με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 62′ ήρθε η ισοφάριση για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βούλιτς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μεριά και με σουτ έκανε το 1-1. Στο 86′ ο Ολυμπιακός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, καθώς από πλεονεκτική θέση ο Μεριά κατάφερε να αστοχήσει.

Στην επόμενη φάση ο Ερυθρός Αστέρας σκόραρε και γύρισε το παιχνίδι. Μετά από κόρνερ ο Μιλούνοβιτς έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Μποάκιε με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν (Γαλλία)

Κάρτες: Φαν Λα Πάρα, Ρόντιτς, Μποάκιε, Πέτροβιτς – Τοροσίδης

Κόκκινη: 58′ Μπενζιά (δεύτερη κίτρινη)

Ερυθρός Αστέρας (Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Ντεγκενέκ, Μαρίν, Γκαρσία, Τομανέ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Γιοβάνοβιτς (55′ Βούλιτς), Γκόμπελιτς, Κάνιας (73′ Πέτροβιτς), Φαν Λα Πάρα (62′ Μποάκιε)

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά (89′ Ελ Αραμπί), Μπενζιά, Λοβέρα (61′ Ποντένσε), Μασούρα (79′ Ελαμπντελαουί), Γκερέρο

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός διεκδικεί το ΣΕΦ, καταγγέλλουν κλοπή οι ερυθρόλευκοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: