Η πιο πιστή φίλη Αγ. Νάπας είναι Γερμανίδα: Πρέσβειρα Τουρισμού, την επισκέφθηκε 55 φορές

Τουρίστρια από τη Γερμανία επισκέφθηκε την Αγία Νάπα συνολικά 55 φορές και τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας», Κύπρος, Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ




Τουρίστρια από τη Γερμανία επισκέφθηκε την Αγία Νάπα στην Κύπρο συνολικά 55 φορές και τιμήθηκε με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας».

Πρόκειται για την Μάρθα Μαρία Μίτα, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας «τιμήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 σε ειδική τελετή που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο με την ανώτατη διάκριση του Δήμου, το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και αναμνηστική πλακέτα».

Απονέμοντας το έμβλημα στην τουρίστρια ο αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτου την ευχαρίστησε για τις πολλαπλές επισκέψεις της, προσθέτοντας πως η ανακήρυξη της σε «Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος για να εκφράσει την εκτίμησή του προς το πρόσωπό της, αφού απέδειξε ότι είναι λάτρης της Αγίας Νάπας.

  • Πρόσθεσε πως «οι 55 επισκέψεις της στην Αγία Νάπα δείχνουν το μέγεθος της αγάπης της για το Δήμο και αποτελούν έμπρακτη απόδειξη αλλά και την πιο πειστική διαφήμιση τόσο στη χώρα της όσο σε άλλες χώρες του εξωτερικού, ότι η Αγία Νάπα είναι ένας λατρεμένος και αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκέπτεται όχι μόνο μία φορά αλλά αρκετές».

Ο κ. Ζαννέτου εξήγησε στην Γερμανίδα τουρίστρια τους λόγους της βράβευσής της, τον θεσμό από τον Δήμο του «Πρέσβη του Τουρισμού» και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα της αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο διαβεβαιώνοντας την παράλληλα πως «από σήμερα δεν θεωρείται απλά επισκέπτρια αλλά δημότης και πιστή φίλη της Αγίας Νάπας».

ΚΥΠΕ
24/10/2019

Έρευνα Ευρωβαρόμετρου: Οι Κύπριοι θα προτιμούσαν γυναίκα Πρόεδρο κι άλλου θρησκεύματος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: