Η νίκη που πετύχαμε στην Ξάνθη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια είπε ο Μίχαελ Ένινγκ

Ο προπονητής του Άρη Μίχαελ Ένινγκ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ




Χαμόγελα ικανοποίησης, όπως ήταν φυσικό, συνόδευσαν τις δηλώσεις του Μίχαελ Ένινγκ αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα χάρισε στον 54χρονο Γερμανό τεχνικό την πρώτη του επιτυχία στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη.

«Ήταν φυσικά ένα σημαντικό ματς για εμάς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, θέλαμε στη συνέχεια να κλείσουμε τους διαδρόμους και, εν τέλει, πήραμε την νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Ένινγκ για να συμπληρώσει για τις ευκαιρίες που απώλεσαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά: «Είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τέτοιες ευκαιρίες. Ωστόσο, υπάρχει δικαιολογία, καθώς είχαμε το άγχος να μην δεχθούμε γκολ, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Σίγουρα, πάντως, είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, το τελείωμα των φάσεων που δημιουργούμε».

Κατήφεια επικρατούσε στην πλευρά των γηπεδούχων. Ο Κίκο Ραμίρεθ στάθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, προσθέτοντας πως «… δεν μπορέσαμε να αντιστρέψουμε αυτό το σκορ. Γενικά, ήταν σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ήταν ένα νορμάλ αποτέλεσμα θεωρώ». Και προσέθεσε αναφορικά με την εικόνα του αγώνα και τη διακοπή του νικηφόρου σερί της Ξάνθης: «Ο Άρης σήμερα μας κόντραρε αρκετά. Το γκολ που πέτυχε στην αρχή, μας χάλασε όλα τα σχέδια. Η ομάδα μου προσπάθησε σκληρά, δεν έχω παράπονο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίχαελ Ενιγκ: Ο Άρης νίκησε την Ξάνθη με 1-0 με γκολ του Γκάμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: