Η επιστροφή της Όλγας Τρέμη μετά από τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση: Σε ποιο κανάλι θα πάει

Η Όλγα Τρέμη. megatv




Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην ΕΡΤ, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», η έμπειρη δημοσιογράφος θα αναλάβει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22.00, ενώ μαζί της θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Ήταν Ιούλιος του 2014, όταν η Όλγα Τρέμη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Mega. «Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μέρα γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega», είχε αναφέρει η ίδια κατά τη διάρκεια του δελτίου. Λίγους μήνες, όμως, αργότερα, επέστρεψε στο κανάλι της Μεσογείου με σχολιαστές τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΣΤΟ MEGA ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την Τρίτη η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Σήμερα”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: