Εξαιρετικός ο Βαζαίος με δύο δεύτερες θέσεις στην Ινδιανάπολη: Στη Νάπολη ο Γκολομέεβ

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος,Πηγή: Κολυμβητική Ομοσπονδία




Με σπουδαίες εμφανίσεις από τον Ανδρέα Βαζαίο, ολοκληρώθηκε στην Ινδιανάπολη το πρώτο μίτινγκ της νεότευκτης International Swimming League.

Ο Έλληνας κολυμβητής συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα της 2ης ημέρας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, τόσο στα 200μ. μικτή ατομική (1:53.05) όσο και στα 200μ. πεταλούδα (1:53.04). Μάλιστα, ο χρόνος του στα 200μ. μικτή είναι καλύτερος από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας (1:53.27), αν και πιθανότατα δεν θα αναγνωριστεί ως ρεκόρ, αφού η FINA έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν λαμβάνει υπόψη της τις επιδόσεις που σημειώνονται στην ISL, απόφαση την οποία αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εθνικές ομοσπονδίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαζαίος ήταν, βάσει βαθμών που συγκέντρωσε, ο καλύτερος άνδρας της ομάδας του (DC Trident) και πέμτος στο σύνολο, έχοντας αγωνιστεί κατά το διήμερο του μίτινγκ σε τέσσερα ατομικά αγωνίσματα και ένα ομαδικό.

Ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος ανήκει στους Aqua Centurions, μετείχε στα 100μ. ύπτιο, όπου κατετάγη έκτος με 52.66

Νικήτρια ομάδα του μίτινγκ αναδείχθηκε η Energy Standard, με δεύτερους τους Cali Condors, οι οποίοι κατέβηκαν χωρίς το μεγαλο αστέρι τους, Κάλεμπ Ντρέσελ. Η DC Trident του Βαζαίου κατετάγη τρίτη, ξεπερνώντας τους Aqua Centurions του Χρήστου. MVP του μίτινγκ αναδείχθηκε η Σάρα Σιέστρεμ της Energy Standard.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο Σαββατοκύριακο (12-13 Οκτωβρίου), όταν θα διεξαχθεί το δεύτερο μίτινγκ της σειράς στη Νάπολη. Εκεί αναμένεται να ενισχύσει τους «γηπεδούχους» Aqua Centurions και ο Κριστιάν Γκολομέεβ, που δεν αγωνίστηκε στην Ινδιανάπολη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσιτσιπάς για τον χαμένο τελικό: Έχασα εκείνον τον πόντο και καταστράφηκαν όλα [video, photo]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: