Έρχονται μεγάλες κυρώσεις για την Τουρκία, λέει ο Τραμπ: Ας πιάσουν τους ISIS οι Ευρωπαίοι

File photo: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. EPA/Ron Sachs / POOL




Με σημερινές αναρτήσεις του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται έτοιμος για την επιβολή κυρώσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά “μεγάλες κυρώσεις έρχονται!”, ενώ

παράλληλα δηλώνει πως οι Κούρδοι της Συρίας πιθανόν να απελευθερώνουν κρατούμενους τζιχανιστές για να προκαλέσουν την εμπλοκή των ΗΠΑ.

Ωστόσο, όπως προσθέτει, οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να εμπλακούν σε έναν ακόμη πόλεμο μεταξύ λαών που πολεμούν ο ένας τον άλλο επί 200 χρόνια. “Η Ευρώπη είχε μια ευκαιρία να πιάσει τους δικούς της κρατούμενους του ISIS, αλλά δεν θέλανε το κόστος”, προσθέτει ο Τραμπ και προσθέτει χαρακτηριστικά: “Ας πληρώσουν οι ΗΠΑ”, είπαν.

Επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει ότι “οι Κούρδοι απελευθερώνοντας ορισμένους [από τους φυλακισμένους του ISIS] προσπαθούν να μας εμπλέξουν. Μπορούν να συλληφθούν [οι κρατούμενοι] από την Τουρκία και τον ΟΗΕ απ’ όπου προέρχονται πολλοί, αλλά πρέπει να κινηθούν γρήγορα”

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ολοκληρώνει την ανάρτησή του, λέγοντας: “Ερχονται μεγάλες κυρώσεις για την Τουρκία. Πιστεύει ο κόσμος πραγματικά ότι θα πηγαίναμε σε πόλεμο με την Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Οι ατέλειωτοι πόλεμοι θα τελειώσουν”.

HellasJournal

Ενώπιον κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας: “Μείνετε συντονισμένοι” ανακοίνωσε ο Τραμπ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: