Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι κιτρινόμαυροι: Η αποστολή του Άρη κόντρα στην Ξάνθη

File Photo: Φίλαθλοι του Άρη φωνάζουν συνθήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Άρης Ολυμπιακός. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Από 19 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίχαελ Ένινγκ ως προπονητής του Άρη. Οι “κίτρινοι” αντιμετωπίζουν την Κυριακή (20/10, 17:00 – Ξάνθη Arena) την Ξάνθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Έμαν να είναι κάτω από τα δοκάρια -εν τη απουσία του τραυματία Χουλιάν Κουέστα- και τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα. Ματίγια και Σάσα θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Για τις τρεις θέσεις πίσω από τον Νιγηριανό φορ, οι επιλογές είναι αρκετές, με τους “Φέτφα”, Ντιγκινί και Γκάμα να έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια έκπληξη, με τους Τόνσο και Μαντσίνι να θέτουν γερή υποψηφιότητα έχοντας καλή παρουσία στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με Βιεϊρίνια η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με Λαμία: Επιστρέφει έξι μήνες μετά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: