Επεισόδιο στο Μπρότγουει: Ο Χένρι άρπαξε κινητό τηλέφωνο από τα χέρια θεατή [video]

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης. Photo via Twitter, @TheWrongMan




Ο Τζόσουα Χένρι, πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «The Wrong Man» που ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης, κατάφερε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο από το χέρι ενός θεατή συνεχίζοντας να τραγουδάει και «χωρίς να βγει εκτός του χαρακτήρα» που υποδύεται.

Ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός είδε κάποιον στην πρώτη σειρά να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του «και το αφαίρεσε από τα χέρια του θεατή ενώ τραγουδούσε στη σκηνή, χωρίς να ξεφύγει από τον χαρακτήρα ή να κάνει φάλτσο αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από το υπόλοιπο κοινό» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Κάποιος που παρακολουθούσε την παράσταση στο θέατρο MCC πρόσθεσε: «Φαινόταν σαν να ήταν τέλεια χορογραφημένο… Είναι σαν την Patti LuPone (στο πιο αθλητικό στυλ)».

Η Patti Lu Pone είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια γνωστή για τους ρόλους της σε μιούζικαλ.

Η θρυλική ηθοποιός άρπαξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια θεατή και βγήκε εκτός σκηνής όταν διαπίστωσε ότι έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια παράστασης Shows for Days, το 2015.

Στο νέο περισταικό, σύμφωνα με την Page Six, ο Χένρι επέστρεψε το «κατασχεθέν» τηλέφωνο στο νόμιμο ιδιοκτήτη του μετά την παράσταση.

Η παράσταση «The Wrong Man» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony για το μιούζικαλ Χάμιλτον, Τόμας Κάιλ διαδραματίζεται στο Ρίνο της Νεβάδα και ακολουθεί έναν άνθρωπο ο οποίος συλλαμβάνεται για δολοφονία αφού βρίσκεται τον λάθος χρόνο σε λάθος μέρος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο σφυρί η τελευταία κατοικία του Ράιτ με θέα 360 μοιρών στο Palm Canyon [photo gallery]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: