Χρέος της ΚΑΕ Ολυμπιακός διεκδικεί το ΣΕΦ, καταγγέλλουν κλοπή οι ερυθρόλευκοι

Από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με έγγραφό της προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η προηγούμενη διοίκηση του ΣΕΦ ανέφερε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καταβάλει το ποσό των 520.000 ευρώ, όπως προβλέπει το μίσθωμα, για τη χρήση του κλειστού γηπέδου του Φαλήρου που αφορά την περασμένη χρονιά.

Το έγγραφο αυτό έχει σταλεί στους παραπάνω παραλήπτες πριν παραδώσει η απελθούσα διοίκηση του ΣΕΦ στη νέα διοίκηση. Οι δύο πλευρές, διοίκηση ΣΕΦ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν είχαν συμφωνήσει στο ποσό για την περασμένη χρονιά, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έφερνε αντιρρήσεις, θεωρώντας πολλά τα χρήματα που καταβάλλει, με την τότε διοίκηση του ΣΕΦ να στέλνει εγγράφως το νέο συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του ΣΕΦ, καθώς θεωρούν ότι επλήγησαν οικονομικά από την κατάσταση που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δεν υλοποιήθηκε από την πλευρά του ΣΕΦ μία σειρά από προβλεπόμενα έργα που είχαν συμφωνηθεί το 2015, προκειμένου να αυξηθεί το τίμημα που κατέβαλλε η ομάδα για να χρησιμοποιεί τον χώρο. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να διεκδικήσει τη μείωση του μισθώματος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στο μεταξύ, σε καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία προέβη η ΚΑΕ Ολυμπιακός για κλοπή ποσού 500 χιλιάδων ευρώ από το χρηματοκιβώτιο στα γραφεία της στο ΣΕΦ το διάστημα 27-30 Σεπτεμβρίου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαδικασίες έρευνας με κάθε νόμιμο τρόπο, μέσω της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με νίκη στο Βελιγράδι βλέπει πρόκριση ο Ολυμπιακός: Οι επιλογές στο Πάμε Στοίχημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: