Χιλιάδες δρομείς από 60 χώρες στο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Οι πρώτοι δρομείς τερματίζουν. Photo via Facebook, @ThessalonikiNightHalfmarathon




Χιλιάδες δρομείς, άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, από 60 χώρες, πλημμύρισαν απόψε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον 8ο διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της πόλης.

Το ετήσιο βραδινό… πάρτι της συμπρωτεύουσας, το οποίο διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων, με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS. Εχει, ακόμη, την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πλήθους θεσμικών και εθελοντικών Φορέων.

  • Νικητής στη βασική διαδρομή των 21,1χλμ αναδείχτηκε ο Θόδωρος Αναγνώστου, με χρόνο 1:08:43. Στις γυναίκες πρώτη το νήμα έκοψε η Στεφανία Λεοντιάδου με χρόνο 1:20:43.
  • Στο δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος (5.000), στον οποίο παρουσία είχαν πολλές αναγνωρίσιμες αθλητικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων οι Φανή Χαλκιά, Ευθύμης Ρεντζάς, Σωτήρης Κυριάκος, Λάμπρος Χούτος, νικητής ήταν ο Κώστας Γκελαούζος (14:09). Στις γυναίκες πρωτιά σημείωσε η 14χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη (17:16).

Σημείο τερματισμού και στις δύο διαδρομές ήταν ο Λευκός Πύργος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυστραλία: Σκοτώνουν τα άλογα κούρσας πριν γεράσουν για να καλύψουν… διατροφικές ανάγκες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: