Αρχίζει στην κυπριακή Βουλή η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2020

File Photo: Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Αρχίζει σήμερα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2020.

  • Κατά τη συνεδρία που θα αρχίσει στις 8.30 το πρωί, Ο Υπουργός Οικονομικών θα αναλύσει στους βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Οικονομικών, τα κρατικά έσοδα και θα παρουσιάσει τους δημοσιονομικούς δείκτες και την οικονομική πολιτική και δημοσιονομική κατάσταση.
  • Μετά το πέρας της παρουσίας του Υπουργού Οικονομικών, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή θα εξετάσει τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών, του Γενικού Λογιστηρίου, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης, ενώ θα γίνει ανάλυση και επεξήγηση της Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν, πέραν του Υπουργού Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, η Οικονομική Διευθύντρια της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού, η Γενική Λογίστρια, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
29/10/2019

Ο έλεγχος για τις αιτήσεις πολιτογραφήσεων είναι εσωτερικός, διευκρινίζει ο Προδρόμου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: