Απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπάγερν για το CL: Θα παλέψουμε για τη νίκη, λέει ο Μαρτίνς

File Photo: Ο προπονητής του Ολυμπιακού Pedro Martins. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ανοίγει απόψε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, με το ελληνικό και κυπριακό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

  • Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε στην εξής αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων», σε χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι θα παίξουν και θα παλέψουν για τη νίκη.

  • «Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή. Ξέρουμε το μέγεθος. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις», πρόσθεσε.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα, σε δηλώσεις του είπε ότι σήμερα θα δούμε έναν πολύ δυνατό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Οι υπόλοποι αγώνες:

Για την 3η αγωνιστική διεξάγονται και οι ακόλουθοι αγώνες: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:55) , Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:55), Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00), Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00), Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα (22:00), Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00), Τότεναμ – Ερυθρός Αστέρας (22:00).

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/10/2019

Την πρώτη νίκη στο Champions League απέναντι στη Μπάγερν αναζητά ο Ολυμπιακός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: