Απογοητευτικό ματς σε επικίνδυνο γήπεδο για ΑΕΚ και ΑΕΛ: Έληξε ισόπαλος ο αγώνας

Ο παίκτης της ΑΕΚ, διεκδικεί την μπάλα με τον παίκτη της Λάρισας, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και ΑΕΚ στη Λάρισα, για την 6η αγωνιστική της Super League, σε ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος, μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν και εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμό των ποδοσφαιριστών σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

  • Άτεχνο και δυνατό ματς, με πολλές μονομαχίες, μοιραία πρόσφερε ελάχιστες φάσεις στο α’ ημίχρονο και μόνο ένα δεκάλεπτο στο β’. Ήταν το διάστημα 57΄-66΄, όταν ξεκίνησε με το δοκάρι του Λιβάια και συνέχισε με τέσσερις εκπληκτικές ευκαιρίες της ΑΕΛ για να ανοίξει το σκορ, αλλά απέτυχαν από εξαιρετική θέση κατά σειρά οι Μπράλιτς (58΄), Ντάουντα (61΄), Μιχαήλ (64΄) και Ουάρντα (66΄).

Στο 83′ ο Μόρας έκοψε την μπάλα πάνω στο γραμμή, μετά από σουτ του Μάνταλου κι εκεί ουσιαστικά έκλεισε η αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπέρτος – Λιβάια, Βράνιες, Παουλίνιο, Ζεράλδες

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (90΄ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (85′ Φατιόν), Μπέρτος, Ουάρνα, Ντάουντα (72΄ Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74΄Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (84′ Οικονόμου), Σιμόες, Ολιβέιρα (46′ Ντέλετιτς), Λιβάια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
05/10/2019

Έκτη αγωνιστική Σούπερ Λιγκ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: