Απόφαση προσωρινής παύσης σύμβασης με Intralot έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ




Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ουάσιγκτον αποφάσισε να επεκτείνει, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, την προσωρινή εντολή που εμποδίζει την Περιφέρεια της Κολούμπια (σ.σ. Ουάσιγκτον) να προχωρήσει στην αμφιλεγόμενη -όπως την χαρακτηρίζει- απευθείας σύμβαση με την ελληνική εταιρεία Intralot για τη διαχείριση της σχεδιαζόμενης ανάμειξης της πόλης στον τομέα των online αθλητικών στοιχημάτων.

Τα παραπάνω αναφέρει ο δημοσιογράφος Steve Thompson στην εφημερίδα The Washington Post. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

Σε προσφυγή που είχε καταθέσει τον προηγούμενο μήνα, ο Dylan Carragher, κάτοικος της Ουάσιγκτον και ιδρυτής εταιρείας τεχνολογίας αθλητικών στοιχημάτων, δήλωσε ότι η σύμβαση ύψους 215 εκατομμυρίων δολαρίων με την Intralot παραβιάζει την ομοσπονδιακή νομοθεσία, δεδομένου ότι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας προέβησαν στην ανάθεσή της χωρίς προηγούμενο διαγωνισμό.

Σημειώνεται ότι, φέτος το καλοκαίρι, η δημοτική αρχή της Ουάσιγκτον ψήφισε οριακά (7 υπέρ – 5 κατά) για την αναστολή των ανταγωνιστικών κανόνων υποβολής προσφορών, επιτρέποντας έτσι στην Intralot να συνεχίσει την από δεκαετίας δραστηριοποίησή της στον τομέα των λαχνών, καθώς και να εισέλθει στην αγορά των online αθλητικών στοιχημάτων.

Τίτλος του κειμένου: Court extends suspension of District’s no-bid sports gambling contract, but plans to rule on lawsuit quickly

Παράνομα τα αρνητικά επιτόκια στις τράπεζες, που «παρκάρουν» κεφάλαια στην ΕΚΤ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: