Απεργία στα ΜΜΜ: Έμφραγμα σε κεντρικούς οδικούς άξονες από νωρίς το πρωί

File Photo: Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Κηφισού, λόγω σύγκρουσης τριών ΙΧ στη μεσαία λωρίδα, στο ύψος της Ρενό. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Λόγω της απεργίας σε μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία και τραμ, εξαιρετικά αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας. Πολλά προβλήματα, καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα σε Κηφισίας, Κηφισό, Ποσειδώνος, Λεωφ. Συγγρού και Καλλιρρόης.

Οι περισσότεροι δρόμοι της πόλης βρίσκονται σε ασφυξία,  με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να εντοπίζονταισε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος.

Αυξημένη κίνηση και στη  λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην άνοδο της Συγγρού, από το ύψος του Αγίου Σώστη,  στην Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων και στην Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αθηνών-Λαμίας.

Πολύ δύσκολα κινούνται τα αυτοκίνητα και στην Εθνική Οδό η οποία παρουσιάζει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, ανόδου και καθόδου. Το ρεύμα προς Κηφισιά παρουσιάζει μποτιλιάρισμα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρουσιάζονται από τους Αγίους Αναργύρους ως και λίγο μετά την γέφυρα Κολοκυνθούς.

Απεργία και στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το Αττικό Μετρό έχει 24ωρη απεργία και θα παραμείνει κλειστό, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του ΗΣΑΠ για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σε λεωφορεία και τρόλεϊ τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, βάζοντας χειρόφρενο στις πρώτες τρεις και τις τελευταίες 3 ώρες εργασίας τους.

Και οι υπάλληλοι του Τραμ θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, καθώς οι συρμοί θα κινούνται από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι υπάλληλοι του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη, που θα μείνει χωρίς λεωφορεία.

Παραλύει η Ελλάδα: Απεργιακές κινητοποιήσεις από συνδικαλιστές, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: