Λίβερπουλ: Απειλεί ο Κλοπ ότι η ομάδα δε θα παίξει στα προημιτελικά League Cup ανήμερα Χριστούγεννα…

File photo: O Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει στη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. EPA/PETER POWELL




Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι η Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του αγγλικού Cup, αν δεν μπορεί να βρεθεί μια κατάλληλη ημερομηνία που να μην… συγκρούεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων το Δεκέμβριο.

Η Λίβερπουλ κέρδισε χθες την Άρσεναλ στην Άνφιλντ στα πέναλτι (5-4), αφού το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 5-5!

Ωστόσο, οι προημιτελικοί της διοργάνωσης έχουν οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου, την ίδια εβδομάδα που η Λίβεπρουλ θα αγωνιστεί (18.12) στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στο Κατάρ.

  • «Δεν θα είμαστε θύματα αυτού του προβλήματος», δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. «Στο Κύπελλο Carabao (League Cup)… αν δεν βρουν την κατάλληλη θέση για εμάς, όχι 3 τα ξημερώματα την Ημέρα των Χριστουγέννων, τότε δεν θα παίξουμε.

Ο Κλοπ είπε επίσης ότι αν δεν μπορεί να μεταφερθεί η συνάντηση τότε είτε ο επόμενος αντίπαλος θα πρέπει να προχωρήσει, είτε η Άρσεναλ θα μπορούσε να πάρει τη θέση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά.

«Θέλαμε να το κερδίσουμε, αλλά αν δεν μπορούμε να παίξουμε τότε ή να αγωνιστεί η Άρσεναλ ή να περάσει στον επόμενο γύρο ο αντίπαλός μας», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Οι Μπακς εντυπωσίασαν, αλλά δεν τα κατάφεραν: Ήττα-μάθημα από τη Βοστώνη, λέει ο Giannis [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: