Αντικατοχική εκδήλωση με αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου στο Βερολίνο

File Photo: Τουρκική σημαία στο Βερολίνο. EPA, FELIPE TRUEBA
Στο Βερολίνο για αντικατοχική εκδήλωση η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κύπρου στη Γερμανία θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου, η οποία θα έχει επίσης επαφές με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η αντιπροσωπεία αποτελείται από τη Δήμαρχο Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, και το Δημοτικό Σύμβουλο Νικόλα Μπάκα, αναχωρεί για το Βερολίνο, για διαφωτιστική αντικατοχική εκδήλωση σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία.

«Κατά την τριήμερη παραμονή της στο Βερολίνο η αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, ενώ θα παρακαθήσει σε γεύμα το οποίο προσφέρει ο Πρέσβης της Κύπρου στο Βερολίνο Ανδρέας Χατζηχρυσάνθου, στην παρουσία αρμόδιου για την Κύπρο λειτουργού της Γερμανικής Καγκελαρίας», αναφέρεται.

Την Πέμπτη στις 1900, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Γεωργιάδη: «ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ…της Μεσαρκάς καμάριν».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/10/2019

Οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ΕΕ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal