Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο αποτελεί φαινόμενο για τον παγκόσμιο αθλητισμό [video]

File Photo: Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ και υποκλίθηκε στο ταλέντο του, σημειώνοντας μάλιστα πως χρήζει μελέτης η αγωνιστική συμπεριφορά του. EPA, VALDA KALINA




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει μια νέα περίοδο μεγάλης αγωνιστικής φόρμας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ξανά ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της χώρας του και με χατ τρικ την οδήγησε στη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη (προηγήθηκε αυτή επί της Σερβίας) με το εμφατικό 5-1 επί της Λιθουανίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2020.

  • Ο διάσημος άσος της Γιουβέντους με τρία αυτά γκολ ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση του ως κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ σε διεθνείς αγώνες, φτάνοντας συνολικά τα 93 τέρματα σε 160 συμμετοχές. Ο «CR7», έχει τώρα, εννέα περισσότερα γκολ από τον δεύτερο Φέρεντς Πούσκας (84 σε 89 ματς) και 18 από τον επίσης Ούγγρο, Σαντόρ Κότσιτς (75 σε 68 αγώνες).

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ και υποκλίθηκε στο ταλέντο του, σημειώνοντας μάλιστα πως χρήζει μελέτης η αγωνιστική συμπεριφορά του: «Αυτά που κάνει δεν μου προκαλούν έκπληξη. Στα 34 του είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που παίζει σε μία κορυφαία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη, επειδή από γενετικής άποψης, χρήζει μελέτης και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την νοοτροπία του, αλλά το γεγονός ότι αποτελεί φαινόμενο για τον παγκόσμιο αθλητισμό!»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγραψε ιστορία: Κορυφαίος σκόρερ των προκριματικών του EURO ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: